top of page

Solceller

I jakten på förnybara energikällor blir solenergi alltmer efterfrågat. Att som privatperson eller verksamhet sätta upp solceller på taket kan spara på både ekonomiska och miljömässiga värden. Detta förutsätter däremot att solcellerna installerats på ett korrekt sätt. Våra sakkunniga elektriker är experter på detta. De arbetar skickligt, säkert och snabbt för att garantera dig en hållbar solcellsanläggning. Innan påbörjad installation utför vi ett platsbesök där vi utvärderar din anläggnings behov, utmaningar och möjligheter.

En personal som kontrollerar solpaneler

Det gör att vi enkelt kan anpassa din nya solcellsanläggning efter de specifika förutsättningar som gäller hos dig för att maximera ditt ekonomiska och miljömässiga mervärde som din anläggning skapar.

Som en ledande och modern elinstallatör prioriterar vi hållbar utveckling på alla samhällsplan. Våra elektriker löser därför allt ifrån enklare privata solcellsanläggningar till komplexa installationer åt större verksamheter. Oavsett hur ditt behov ser ut är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon 08-583 531 40 eller via mejl info@erikssundsel.se för en offert eller vid alla typer av frågor.

Hur går processen till?

Platsbesök

Först och främst utför vi ett platsbesök där vi går igenom era önskemål och utvärderar vilka utmaningar, risker och möjligheter som finns.

Offert

Därefter skickar vi över en offert som vi går igenom med dig innan du fattar beslut.

Installation

Sedan utför vi självaste installationen. Vi följer strikt arbetsmiljöverkets regelverk för takarbete. Kontakterna med Elverket sköter vi också. Våra elektriker är skickliga, säkra och snabba. 

Solenergi

Efter installationen är din anläggning redo att producera elektricitet. Vi följer upp och säkerställer att allt fungerar optimalt.

bottom of page