top of page

Elbilsladdare

I takt med samhällsutvecklingen mot ett elektrifierad samhälle ökar efterfrågan på elbilsladdare. För att möta denna efterfrågan erbjuder vi på Erikssunds El trygga lösningar för elbilsladdning.

 

Vi samarbetar med flertalet marknadsledande varumärken som aktivt utvecklar och tillverkar innovativa elprodukter samt lösningar för elinstallationsmarknaden.

Vi har lösningar för individuell mätning och debitering vid  elbilsladdning i bostadsrättsföreningar eller företag, något som kan vara ett myndighetskrav. 

 

Våra elektriker löser allt ifrån den enkla hemmaladdaren till komplexa installationer i parkeringshus. 

Vi hjälper er med valet av laddbox efter ert specifika behov. Detta eftersom varje fabrikat har sina fördelar och nackdelar, som vi känner till, men som ej tydligt kommuniceras.

 

Kontakta oss för vidare samarbete samt förmånliga service- och underhållsavtal.

 

Scrolla ned för att ta reda på vilka märken som vi är återförsäljare till.

Illustration av en blå elbil med elbilsladdare
Zpark elbilsladdare

Med laddboxar från Zpark ingår både elbilsladdare och motorvärmare.

Zpark DUO installeras direkt i befintlig motorvärmare eller kapsling och passar alla typer av parkeringsplatser. Detta är fördelaktigt då ni kan nyttja den befintliga infrastrukturen med motorvärmarna.

 

Det finns även en applikation där ni kan styra laddningen, eventuellt ta betalt och ta del av statistik för enskilda platser. Detta görs direkt i appen Zpark SMART.

Tesla elbilsladdare

Vi är auktoriserade partners och installatörer av Teslas laddboxar ”Wall Connector”.

 

Skicka er förfrågan till tesla@erikssundsel.se för mer information om installation och offert.

Observera! Köp ej laddboxen privat på hemsidan för då erhåller ni inte något bidrag för "Grön Teknik". 

Garo elbilsladdare

GAROs laddbox är skyddad mot DC-felströmmar och förberedd med dynamisk lastbalansering. 

DC-felövervakning är en säkerhetsfunktion som krävs vid laddning av eventuell lastbalansering som automatiskt reducerar fordonets laddström och minimerar risken att huvudsäkring löser ut.

Charge Amps elbilsladdare

Charge Amps laddstationer Halo och Aura är kompatibla med alla bilmärken. Precis som alla våra produkter har de mycket hög IP-klassning.

 

De är tillverkade av återvunnet aluminium och skapade för att stå emot vårt utmanande nordiska klimat med väder och vind, värme samt kyla.

bottom of page