top of page

Serviceledare

Sök via ansökningsformuläret nedan

Erikssunds El startade år 1958 och är ett framgångsrikt elföretag verksamt i norra Storstockholm. Vi är drygt 30 anställda, omsätter cirka 50 miljoner kronor per år och växer kontinuerligt. Våra kunder är bland annat större fastighetsägare, företag, industrier och offentlig sektor. Erikssunds El är medlemmar i Installatörsföretagen och har kollektivavtal.


Erikssunds El har tre hörnstenar som genomsyrar allt vi gör:

• Vi behandlar andra människor (kunder, medarbetare, leverantörer) som vi själva      
  vill bli behandlade

• Personlig säkerhet går före allting annat

• Kvalitet går före kvantitet


Om tjänsten

Du kommer, som serviceledare på Erikssunds El, att leda service- och installationsarbetet för en grupp serviceelektriker. Du följer löpande upp projekten med beställare och säkerställer goda samt långsiktiga kundrelationer. 

 

Vad vi erbjuder
Företagsledningen har lång erfarenhet av att driva framgångsrika verksamheter i såväl stora som små företag och är medvetna om att medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Erikssunds El har låg personalomsättning, något vi uppnått genom ett ambitiöst och genomtänkt arbete för medarbetarnas trivsel.


Det innefattar bland annat:

  • Lyhördhet för medarbetarnas önskemål, trivsel och vilja att utvecklas

  • Friskvårdsbidrag och företagshälsovård

  • Ett fräscht och nyrenoverat kontor

  • Årlig ekonomisk bonus till alla medarbetare

Det finns stora möjligheter till utveckling både i tjänsten och i företaget! Vi uppmuntrar till och erbjuder ekonomiska bidrag till utbildning inom till exempel auktorisation, elteknik, ekonomi, affärsmannaskap, projektledning eller något annat som kan bidra till din och företagets fortsatta utveckling.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av arbetsledning eller samordning. Ett krav är att du har erfarenhet av arbete i ett tjänsteföretag inom teknikbranschen. Erfarenhet av arbete med ekonomi är meriterande, men det är inget krav. Eftersom kundkontakt förekommer är det viktigt att du behärskar det svenska tal- och skriftspråket obehindrat.

 

Du är serviceinriktad och du trivs med att vara en länk mellan produktion, kunder samt företagsledning. Vidare är ett tekniskt intresse en förutsättning för att du ska trivas på Erikssunds El. Eftersom Erikssunds El bland annat utför arbete på skolor och i säkerhetsklassade anläggningar kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas.

 

Övrigt
Placering: Järfälla
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning

 

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten via ansökningsformuläret nedan.
Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner

Robin Örlund, Projektchef
Telefonnummer: 08 - 583 531 40

Urban Edstedt, VD
Telefonnummer: 08 - 583 531 40

Ansökningsformulär
Ladda upp fil
Ladda upp fil

Tack så mycket! Vi hör av oss.

bottom of page