top of page

Serviceelektriker

Sök via ansökningsformuläret nedan

Erikssunds El startade år 1958 och är ett framgångsrikt elföretag verksamt i norra Storstockholm. Vi är drygt 30 anställda, omsätter cirka 50 miljoner kronor per år och växer kontinuerligt. Våra kunder är bland annat större fastighetsägare, företag, industrier och offentlig sektor. Erikssunds El är medlemmar i Installatörsföretagen och har kollektivavtal.


Erikssunds El har tre hörnstenar som genomsyrar allt vi gör:

• Vi behandlar andra människor (kunder, medarbetare, leverantörer) som vi själva     
  vill bli behandlade

• Personlig säkerhet går före allting annat

• Kvalitet går före kvantitet
 

Om tjänsten

Du kommer, som elektriker hos Erikssunds El AB, att framför allt arbeta med service hos företag, offentlig sektor och privatpersoner. Mindre installationsprojekt kan förekomma. Du kommer att åka i företagets servicebil och kundkontakt är en stor del av arbetet. Arbetet är varierat och erbjuder stora möjligheter att utvecklas som elektriker.

 

Vad vi erbjuder
Företagsledningen har lång erfarenhet av att driva framgångsrika verksamheter i såväl stora som små företag och de vet att medarbetarna är vår viktigaste tillgång. Erikssunds El har låg personalomsättning, något vi uppnått genom ett ambitiöst och genomtänkt arbete för medarbetarnas trivsel.
Det innefattar bland annat:

  • Lyhördhet för medarbetarnas önskemål, trivsel och vilja att utvecklas

  • Friskvårdsbidrag och företagshälsovård

  • Ett fräscht och nyrenoverat kontor

  • Årlig ekonomisk bonus till alla medarbetare

Vi uppmuntrar till och erbjuder ekonomiska bidrag till utbildning inom till exempel; auktorisation, elteknik, ekonomi, affärsmannaskap, projektledning eller något annat som kan bidra till din och företagets fortsatta utveckling.

Vill du ta auktorisation?

Vi betalar din utbildning. Erikssunds El AB behöver fler duktiga service- och industrielektriker. Vill du utveckla dig själv och bli auktoriserad installatör så betalar vi din utbildning. Vi värdesätter yrkeskompetens och drivkraft. Det är vad du kan och din inställning som räknas!
 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är certifierad elektriker enligt ECY och dessutom fullbetald elektriker. Du har lång erfarenhet som elektriker och van vid arbete som serviceelektriker. Auktoriserad installatör är meriterande, men inget krav.

 

B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är en duktig yrkesman som har en stolthet i att utföra snygga och för Erikssunds El AB representativa installationer. Du trivs med kundkontakt och att ge service samt är en engagerad problemlösare. Du är som person positiv, social och du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Det är också viktigt att du är en problemlösare som ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Du behöver behärska det svenska tal- och skriftspråket flytande då arbetet innebär mycket kundkontakt.

Eftersom Erikssunds El bland annat utför arbete på skolor och i säkerhetsklassade anläggningar kommer ett utdrag ur belastningsregistret krävas för anställning.

Delar du vår värdering? Drivs du av utveckling eller att dela med dig av din kunskap och tycker att yrkesstolthet är viktigt för dig? Då är du den personen vi söker. Vi har nyrenoverade fräscha lokaler i Veddesta, Järfälla kommun.

Övrigt
Placering: Järfälla
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tills vidare
Lön: Individuell lönesättning

 

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten via ansökningsformuläret nedan.
Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

Kontaktpersoner

Robin Örlund, Projektchef
Telefonnummer:  08 - 583 531 40

Urban Edstedt, VD
Telefonnummer:  08 - 583 531 40

Ansökningsformulär
Ladda upp fil
Ladda upp fil

Tack så mycket! Vi hör av oss.

bottom of page