top of page

Ny styrelseordförande

Till ny styrelseordförande i Erikssunds El AB har Anders Mattsson utsetts. Han efterträder Christer Ludvik som kommer att fortsätta som ordinarie styrelseledamot.


Anders Mattsson har en mycket lång erfarenhet som installatör, affärsman, ledare och ägare av bolag inom installationsbranschen. Anders var bland annat delägare i och koncernchef för CJ Björnbergsgruppen som såldes till Bravida under 2016 – 2019. CJ Björnbergsgruppen omsatte ca. 500 MSEK.


Därtill har Anders varit ordförande i arbetsgivarorganisationerna VVS Företagen och senare Installationsföretagen från 2010 till 2021 och var avgörande för att sammanslagningen av de båda organisationerna EIO och VVS Företagen blev lyckad.


”Erikssunds El AB är ett stabilt och seriöst företag med mycket bra tjänster. Jag ser fram emot att bidra med min kompetens och erfarenhet för att stärka verksamheten ytterligare”, säger Anders Mattsson.


Bolagets kontor finns i Järfälla. Den huvudsakliga verksamheten är projektering, installation och service inom kraft, belysning, värme, data och industriservice samt serviceavtal. Kunderna är främst företag och offentlig sektor.


”Vi är mycket glada över invalet av Anders Mattsson. Anders är en driven, professionell och namnkunnig person inom vår bransch och kommer att stärka styrelsen ytterligare. Inte minst kommer Anders att bidra med sin stora affärserfarenhet till att fortsätta Erikssunds El:s framgångsrika tillväxtresa", säger Urban Edstedt.


Man
Anders Mattsson

För ytterligare information kontakta:

Urban Edstedt, VD Erikssunds El AB, 070-535 81 10 urban.edstedt@erikssundsel.se


Anders Mattsson, Styrelseordförande Erikssunds El AB, 070-892 67 02

Comments


bottom of page