Laddboxar och laddstolpar

Behöver ni laddbox till villan, företaget eller bostadsrättsföreningen? Vi har lösningen! Kontakta oss för offert! Vi hjälper dig hitta rätt. Erikssunds El är återförsäljare av laddboxar och laddstolpar.  Vi samarbetare med flera märken. Våra samarbetspartners utvecklar och tillverkar innovativa elprodukter och lösningar för elinstallationsmarknaden – och är marknadsledande inom ett flertal produktområden. Klicka på företagsloggorna nedan för att läsa mer om de olika laddboxar som finns att beställa via oss. 

GAROs laddbox är skyddad mot DC-felströmmar och förberedd med dynamisk lastbalansering. DC-felövervakning är en säkerhetsfunktion som krävs vid laddning av EV. Lastbalansering reducerar automatiskt fordonets laddström och minimerar risken att huvudsäkring löser ut.

www.garo.se

Charge Amps laddstationer Halo och Aura är kompatibla med alla bilmärken. Precis som alla våra produkter har de mycket hög IP-klassning. De är tillverkade av återvunnet aluminium och skapade för att stå emot vårt utmanande nordiska klimat med väder och vind, värme och kyla.

Zaptec är ledande inom säkerhet på EV-laddningsmarknaden och laddstationerna är certifierade med högsta säkerhetsstandard.