Industrielektriker till Erikssunds El i Järfälla

Elektriker – Industri – Är det dig vi söker?

industri elektriker

 

Kort fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetslivserfarenhet: Industrielektriker eller Serviceelektriker som önskar vidareutveckling till industrielektriker
Formella krav: Elektriker- eller elingenjörsutbildning på gymnasienivå Körkort B

Kontakta oss!
Maila ditt CV och din personliga brev till info@erikssundsel.se

Du kan också ladda upp detta via vår kontaktsida

Om jobbet

Erikssunds El AB startade 1958 i orten Erikssund, ca 10 km väster om Sigtuna och har idag vårt huvudkontor i Veddesta, Järfälla. Vi är 35 anställda och omsätter ca 55 MSEK/år. Företaget är verksamt i hela Stockholms län men merparten av kunderna finns i Norra Storstockholm.

Vi arbetar långsiktigt med främst stora kunder inom allt från industriel till vanliga kontorsinstallationer. För att stärka positionen som ledande servicebolag/företag inom industriteknik krävs den högsta kompetensen till våra kunder. Vi söker därför dig som vill och kan arbeta med allt från äldre teknik till den senaste tekniken hos våra kunder.

Övergripande innebär rollen som industrielektriker att du genom det löpande arbetet, uppdrag och projekt ansvarar för kvalificerad service och underhåll som möjliggör för Erikssunds El:s kunder att upprätthålla sin produktion.
Exempel på arbetsuppgifter är att utföra felsökning och reparation av system och elektrisk utrustning. Bistå i arbete med förebyggande åtgärder. Delta i support- och projektverksamhet. Ta emot beställningar på avhjälpande arbete via telefon och mail från beställare. Arbeta med ständiga förbättringar. Säkerställa goda relationer med kunder, medarbetare, våra leverantörer och andra relevanta samarbetspartners.
Erfarenhet av liknande roll i minst 3 år – helst från tillverkningsindustrin med automation med t ex PLC, DCS och SCADA. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av mekanik och hydraulik.
Som person är du kommunikativ, social och drivande med motivation att skapa kvalitet och produktivitet. Du är intresserad av att driva utvecklingsprojekt och att arbeta med processer. Du kommer arbeta i en organisation som uppmuntrar kreativitet och innovation. Det är viktigt med personlig säkerhet och laganda och Du tillför ett engagemang och driv till verksamheten.

Vissa av våra kunder kräver säkerhetsklassade leverantörer vilket innebär att vi har krav på svenskt medborgarskap.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-Körkort. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Jour- och beredskapstjänstgöring ingår ej.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Robin Örlund, Christer Ludvik eller Urban Edstedt

Välkommen med din ansökan idag!