"Den bästa servicen jag har fått när det gäller elektriker" - Claes Lagerkvist

Är du elektriker och söker jobb?

annonsbild-digital-161128

I och med den ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster är vi på Erikssunds El alltid intresserade av fler duktiga serviceelektriker som spelar i högsta divisionen!
Åldern spelar ingen roll, just nu har vi en åldersspridning på våra medarbetare från 22 till 67 år. Det är vad du kan och din inställning som räknas. Vi värdesätter yrkeserfarenhet och yrkesstolthet.

I vårt företag behandlar vi andra som vi själva vill bli behandlade. Det gäller våra kunder, leverantörer, medarbetare och andra människor som berörs i vår verksamhet. Vi delar med oss av våra goda exempel varje dag.

Delar du vår värdering?
Drivs du av utveckling eller att dela med dig av din kunskap och tycker att yrkesstolthet är viktigt för dig? Då är du den personen vi söker.
Vi har nyrenoverade fräscha lokaler i Barkarby/Veddesta.

Kontakta oss!

Jobb elektriker i Stockholm för Erikssunds El

Som anställd på Erikssunds El erbjuds du:

 • En lyhörd arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare
 • En god arbetsmiljö med hög trivsel
 • En arbetsgivare med stor kompetens och varierande arbetsuppgifter där du har goda möjligheter att utvecklas
 • Ett kvalitets- och säkerhetsmässigt arbetssätt du kan vara stolt över
 • En arbetsgivare i framkant av digitala arbetsverktyg och rapportsystem

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ECY-certifikat, detta är ett krav för att vara aktuell för tjänsten. Kanske bor du på annan ort men är öppen för att flytta till norra Stockholm för en mycket attraktiv tjänst som serviceelektriker?

B-körkort är ett krav. Vi fäster framförallt stor vikt vid de personliga egenskaperna. Det är en god stämning på arbetsplatsen, därför söker vi en person som är social och som också bidrar till ett gott arbetsklimat. Det är också viktigt att du är en problemlösare som ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift då arbetet innebär mycket kundkontakt.

Eftersom Erikssunds El bland annat utför arbete på skolor och i säkerhetsklassade anläggningar kommer ett utdrag ur belastningsregistret krävas för anställning:

Blankett

Intresseanmälan

Skicka gärna in din ansökan med personligt brev och CV till oss.

  Namn

  Telefon

  E-post

  Personligt brev

  CV

  Meddelande